BGN-gewichtsconsulent

Naast Diëtiek is het nu ook mogelijk om voedingsadvies via BGN-gewichtsconsulent te krijgen. Bij de gewichtsconsulent kunt u zowel voor voedings- als dieetadvies terecht. Heeft u vragen over sporten i.c.m. voeding of vragen over gezonde voeding zoals; eet ik gezond, krijg ik voldoende mineralen/vitamines binnen, is mijn eet- leefpatroon in balans? dan kan de gewichtsconsulent u daarbij helpen. De gewichtsconsulent begeleidt  naar een gezond voedings- en leefstijlpatroon waardoor u zich hopelijk energieker en gezonder zult voelen.

Intake
Bij de intake wordt uitgebreid gevraagd naar uw huidige eet- en leefstijlpatroon.
Naar aanleiding van deze informatie zal er een plan opgesteld worden of advies worden gegeven. Tevens wordt er een vervolgtraject worden besproken. Een intake duurt 60 minuten.

Vervolg consulten
Vervolg consulten duren 30 minuten. Tijdens deze consulten zal er in gegaan worden op de uitvoer van het opgestelde plan in uw dagelijks leven. Dit zal dan hoofdzakelijk gaan over het voedingsadvies maar ook over het beweegadvies. Hoeveel consulten u nodig heeft is afhankelijk van uw situatie en uw eigen wensen. U kunt er ook voor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u verzekerd bent voor 6 of 12 consulten.

Vergoeding zorgverzekering
BGN-gewichtsconsulten worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Dit is per verzekeraar anders en het is raadzaam om voor de intake uw verzekering na te kijken.

Prijzen
Intake (60 min.)                                                                                                 € 55,00
Vervolg consult                                                                                                € 27,50
Abonnementen:
Abonnement 6 x gewichtsconsulten (inclusief intake)                           € 165,00
Abonnement 12 x gewichtsconsulten (inclusief intake)                         € 330,00