Personal Coach

Waarom persoonlijke begeleiding bij Move2be?

Er worden veel termen gebruik, zo zal de term personal trainer of lifestylecoach u misschien wel bekend voor komen. Waarom dan niet deze term bij Move2be?
Move2be gaat een stapje verder en combineert beiden met elkaar!
Dus niet alleen trainer of alleen een coach, maar uw eigen personal coach, die u persoonlijk traint en persoonlijk coacht naar een gezonde leefstijl.

De aanpak van de personal coacht werkt!

Voor veel mensen is een gezonde leefstijl niet zo makkelijk te realiseren. De personal coach inventariseert wat u nodig heeft en maakt een plan van aanpak, op maat, om uw gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Met de juiste persoonlijke trainingsschema’s die afgestemd zijn op uw wensen en mogelijkheden. Op deze manier zult u sneller, en nog belangrijker,  goede resultaten behalen om een blijvende, gezonde leefstijl na te leven.
 

Wat is een gezonde leefstijl?

Een vraag die veel mensen stellen! Bij een gezonde leefstijl worden de BRAVO-factoren gehanteerd.
BRAVO staat voor: Beweging, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning.
Elk onderdeel heeft bepaalde normen die nageleefd moeten worden om een gezonde leefstijl te kunnen realiseren. Niet bekend met deze normen? De personal coach adviseert u hier graag over en zal uw vragen beantwoorden!
 

Wat kan de personal coach voor u betekenen?

De personal coach helpt u, uw doelen te behalen door middel van persoonlijke begeleiding. Deze persoonlijke begeleiding zal niet alleen plaats vinden op de afgesproken uren, zo zal er indien nodig ook contact zijn buiten de trainingsuren om. Na een persoonlijk gesprek en een aan zal er een persoonlijk plan en een persoonlijk voedingsschema voor u gemaakt worden. Vervolgens zal dit natuurlijk in de praktijk worden gebracht. Doormiddel van 1 op 1 begeleiding krijgt nu net dat beetje extra om uw doelen te behalen.