Nieuws

16 september

De dag dat het onmogelijke toch mogelijk werd...

Gert-Jan de Vos fietste op 6 september naar de top van de Mont Ventoux. Met zijn team Bergstrijders heeft hij zich op deze manier ingezet voor “Groot verzet tegen kanker”.
Wij hebben Gert-Jan gevolgd bij zijn voorbereiding en weten welke geweldige inspanning hij heeft moeten leveren om de top te halen. Zijn doel.
We zijn trots, maar bovenal onder de indruk.

Alle Bergstrijders: Gefeliciteerd!

Lees hier het indringende verhaal van Gert-Jan zelf:

Lees meer...
19 augustus

Valpreventie

Valpreventie training is een groepsprogramma speciaal voor mensen, die wel eens gevallen zijn, angstig zijn om te vallen of een verhoogd risico hierop hebben.

Lees meer...
19 augustus

Openingstijden vanaf 1 september

Vanaf  1 september zijn we weer geopend volgens onze reguliere openingstijden;

Lees meer...
23 mei

Die eindstreep haal ik. Mijn doel!

“Ik ben helemaal geen fietser. Maar ik heb doelen nodig in m’n leven. Uitdagingen. En dit is er zo één. Ik ga op 6 september de Mont Ventoux bedwingen. Fietsend. En die berg kom ik op, hoe dan ook.”

Gert-Jan de Vos sport al jaren bij Move2be. Hij is straks één van de velen die fietsend of wandelend geld gaat inzamelen voor het goede doel: kankerbestrijding. Eén van de velen en toch een uniek persoon. Dit is zijn verhaal. Over zijn leven en zijn plannen.

Lees meer...
9 mei

Zwangerfit®/Mamafit.

Lichamelijke activiteit tijdens de zwangerschap heeft een gunstige invloed op het verloop van zwangerschap en bevalling.
Wil je tijdens de zwangerschap graag fit en gezond blijven en na de bevalling weer snel actief worden, en doe je dit graag onder deskundige begeleiding, dan is Zwangerfit® wat voor jou!

Lees meer...
27 december 2018

Move2StayStrong

Na het geweldige succes van de Move2StayStrong les op de vrijdagochtend, gaat deze les ook op de woensdagochtend gegeven worden! 
Zelfde tijd, zelfde plaats! 

Lees meer...
13 februari 2018

Move2be overhandigt cheque aan Stichting JET

Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van Move2be in Eikstaete, is er een goede doelen actie opgezet voor Stichting JET. Samen met de klanten en collega’s zijn er verschillende acties uitgevoerd en dat heeft een bedrag van 1250 euro opgebracht...

Lees meer...