Winteractie: Bewegen met reuma

18 september 2017
Winteractie: Bewegen met reuma

Winteractie: Bewegen met reuma

Heeft u deze zomer buiten gewerkt aan uw conditie, en wilt u dit onderhouden de komende winter? Of wilt u beginnen met verantwoord sporten? Kom dan naar Move2be!

De komende wintermaanden start er een programma waarbij er iedere week gezamenlijk, onder begeleiding van een fysiotherapeut, gewerkt wordt om de souplesse van de gewrichten te verbeteren en pijnklachten te minimaliseren.

Wat gaan we doen?
Wekelijks wordt er 1 uur getraind. Na een half uur conditietraining, gaat u verder met kracht training. Twijfelt u of het zal lukken door uw klachten? Het is voor iedereen mogelijk! De intensiteit van de training wordt op uw persoonlijke situatie aangepast.

Intake
Bij uw aanmelding wordt er een intake gepland, waarbij we uw conditie en gezondheid in beeld brengen door verschillende metingen. Na het trainingstraject plannen we nogmaals een afspraak, dan gaan we de resultaten van 20 weken trainen bekijken en beoordelen.

Wanneer?
Tussen 1 oktober 2017 tot 31 maart 2018
Maandag 11.00 – 12.00 uur

Kosten
Voor deelname aan dit traject is een 20-strippenkaart nodig. Kosten: €160,00 Betaling in 2 termijnen mogelijk. Bij betaling ineens: €10.00 korting!!