Henk-Jan NijenhuisHenk-Jan Nijenhuis

Tot 1996 ben ik actief geweest als volleyballer op topniveau en heb ik daarnaast gewerkt in de bedrijfsgezondheidszorg en de sportrevalidatie. Sinds 1996 ben ik werkzaam binnen deze prachtige organisatie. Mijn specialisaties zijn knie- en schouderpathologie (gezamenlijke spreekuren met orthopeden), sportrevalidatie, echografie en ben actief as fysiotherapeut binnen grote toonaangevende bedrijven.

In 2001 heb ik mijn studie tot Master in Physiotherapie (MSc Pt) afgerond aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Mede hierdoor ben ik o.a. verantwoordelijk voor de wetenschappelijke onderbouwing binnen Move2be.

In 2006 heb ik een studie Bedrijfskundig Management afgerond. Binnen move2be ben ik verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de paramedische tak.

Naast het feit dat ik mijn specialisaties super leuk vindt hou ik me ook graag bezig met beleidszaken en organisatie. De grootste uitdaging voor mij is om met regionale middelen ( multidisciplinaire samenwerkingsverbanden) een top product te creëren op het gebied van het onderhouden en verbeteren van vitaliteit .