Marleen de Vries

Mijn naam is Marleen Eising-de Vries en ik ben sinds mei 2014 werkzaam bij Move2be. In de zomer van 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna heb ik twee jaar gewerkt in een verpleeghuis/revalidatiecentrum.

Vanwege mijn interesse in de oudere patiënt en patiënten met complexe gezondheidsproblemen ben ik in 2013 gestart met de Master Geriatriefysiotherapie. Als geriatrie fysiotherapeut i.o. richt ik mij vooral op de zorg van de oudere patiënt en patiënten met complexe gezondheidsproblematiek. Hierbij kun je denken aan patiënten met een hoge biologische leeftijd, mensen met dementie en mensen die meerdere, vaak chronische aandoeningen hebben, zoals hartfalen, COPD (chronische longziekte), diabetes, artrose, osteoporose, dementie, beroerte, MS (multipel sclerose) en de ziekte van Parkinson.

Daarnaast ben ik in de praktijk verantwoordelijk voor de behandelingen bij de patiënt thuis, indien het voor de patiënt niet mogelijk is naar de praktijk te komen.

Voor meer informatie:

ParkinsonNet