Meer dan fitness alleen

Een goede gezondheid is veel waard. Door regelmatig te bewegen kan je daar zelf een bijdrage aan leveren. Met onze kennis van het menselijk lichaam en ervaring in de fitness zien wij het als een uitdaging je hierbij te coachen en te begeleiden.

Fitness

Wij geloven sterk in de kracht van een persoonlijke aanpak om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Onze ervaren fitnessinstructeurs staan klaar om voor jou een op maat gemaakt trainingsschema te ontwikkelen. Onze compacte fitnessruimte creëert een intieme sfeer waar altijd iemand aanwezig is om jouw vragen te beantwoorden, je te begeleiden tijdens de training, of gewoon een gezellig praatje te maken.

Ontdek meer

Virtuagym

Maar er is meer! Bij Move2be maken we gebruik van de nieuwste technologie om jouw fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen. Met onze Virtuagym app bieden we persoonlijke begeleiding rechtstreeks op jouw smartphone. Zo heb je altijd toegang tot jouw trainingsschema, kun je eenvoudig inschrijven voor groepslessen en moeiteloos jouw persoonlijke prestaties bijhouden.

 

Ontdek meer

Onze groepslessen

Voor groepslessen ben je bij Move2be aan het goede adres. Met een diversiteit aan groepslessen is er voor ieder wat wils. Natuurlijk altijd onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

Ontdek meer

Persoonlijke begeleiding

Wil je graag aan je conditie werken, afvallen of juist meer spieropbouw? Bij Move2be krijg je persoonlijke begeleiding om jouw doelstellingen te realiseren!

Ontdek meer

BikeFit

Om echt te kunnen genieten van een fietsrit of om zo goed mogelijk te presteren is een optimale houding van belang. Dit is te bereiken door middel van een BikeFit, of wel een dynamische fietspositie meting.

Ontdek meer

Onze fitnessinstructeurs

Maak kennis met onze fitnessinstructeurs!

 • Ralko Doezeman

  Fitness coördinator

 • Verena Jager

  Assistent fysiotherapie

 • Priscilla Niemijer

  Groepsles instructrice

 • Niek Videler

  Fitness instructeur

 • Roan Koekoek

  Fitness instructeur

 • Bjorn Hooge

  Fitness instructeur

 • Wouter de Roo

  Fitness instructeur

 • Jurgen Klumpje

  Fitness instructeur

Ontdek de combinatie van training en voeding!

Op zoek naar de juiste combinatie voor trainen en voeding? Bij Move2be weten we je op de juiste manier uit te dagen.

Neem contact op