Preventie

Op zoek naar effectieve preventieve oplossingen voor de gezondheid van jouw bedrijf en medewerkers?

Fysiotherapie In-Company

Move2be biedt al meer dan 10 jaar bij grote bedrijven in de regio Hoogeveen Fysiotherapie In-Company aan en is hierin meer dan rendabel gebleken.

 

Afhankelijk van de wens, kan er bijvoorbeeld wekelijks een bedrijfsfysiotherapeut bij uw bedrijf komen. Het grote voordeel hiervan is dat deze het bedrijf leert kennen. Dit stelt hem in staat leefstijl en preventie te integreren in zijn advies aan de werknemers.

 

Ontdek uw welzijn met onze vitaliteitsscan

Bij Move2be geloven we in de kracht van een gezonde en vitale werkomgeving. Daarom introduceren wij onze vitaliteitsscan – een krachtig middel om inzicht te verkrijgen in de huidige gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Deze scan biedt niet alleen een duidelijk beeld van de huidige situatie, maar voorziet ook in concrete handvaten om de gezondheid positief te beïnvloeden, waardoor medewerkers geïnspireerd worden tot veranderingen in leef- en werkstijl.

 

Voordelen van onze vitaliteitsscan:

1. Inzicht in de huidige gezondheidssituatie:

 

Onze scan geeft een gedetailleerd inzicht in de gezondheid van uw medewerkers. Dit omvat niet alleen fysieke aspecten, maar ook mentaal en emotioneel welzijn. Door te begrijpen waar de sterke punten liggen en waar verbetering mogelijk is, leggen we de basis voor een holistische benadering van welzijn.

 

2. Concrete handvaten voor positieve gezondheidsinvloed:

 

De resultaten van de vitaliteitsscan worden vertaald naar concrete aanbevelingen en handvaten. Of het nu gaat om gezondere voedingsgewoonten, stressbeheersing, of het bevorderen van fysieke activiteit, we bieden praktische en haalbare suggesties om de gezondheid van medewerkers te verbeteren.

 

3. In beweging op het vlak van leef- en werkstijl:

 

De vitaliteitsscan fungeert als een katalysator voor verandering. Door medewerkers bewust te maken van hun gezondheidssituatie en hen te voorzien van de juiste tools, inspireren we hen tot positieve veranderingen in leef- en werkstijl. Dit draagt bij aan een gezondere en vitalere werkomgeving.

 

4. Korte en lange termijn risico’s in kaart:

 

De scan identificeert niet alleen directe gezondheidsrisico’s, maar werpt ook een blik op de lange termijn. Dit is van cruciaal belang voor duurzame inzetbaarheid, waarbij preventie en vroegtijdige interventie essentieel zijn om gezondheidsproblemen voor te zijn.