Bedrijfsgezondheid

Een organisatie met gezonde medewerkers. Dát is wat Move2be samen met u wil bereiken.

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers

Bij Move2be begrijpen we dat gezonde en gemotiveerde medewerkers de sleutel vormen tot het succes van een bedrijf. Daarom bieden wij innovatieve oplossingen om bedrijven te helpen preventief te investeren in duurzame inzetbaarheid. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsgezondheid en een sterk regionaal netwerk in de zorg, zijn wij uw betrouwbare partner voor een gezonde en dynamische werkomgeving.

 

Door te streven naar een cultuur van welzijn en vitaliteit, helpen we bedrijven om proactief te investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Dit doen we door het aanmoedigen van een actieve levensstijl en het creëren van een werkomgeving die de fysieke en mentale fitheid van medewerkers ondersteunt.

Waarom Move2be?

Move2be biedt op maat gemaakte programma’s die zowel op organisatieniveau als op individueel niveau aansluiten. Onze ervaren professionals werken samen met bedrijven om een strategie te ontwikkelen die past bij de unieke behoeften en doelen van de organisatie. Door het aanbieden van workshops, trainingen en coaching, inspireren wij medewerkers om bewuste keuzes te maken met betrekking tot hun gezondheid en welzijn.

 

Wat ons onderscheidt, is onze snelheid en kosteneffectiviteit. Dankzij ons uitgebreide regionale netwerk in de zorgsector kunnen wij snel inspelen op de behoeften van bedrijven en oplossingen bieden die direct resultaat opleveren. Dit zorgt niet alleen voor een gezondere werkomgeving, maar ook voor een verhoogde productiviteit en tevredenheid onder medewerkers.

Werknemers hebben een doel…Move2be ondersteunt in het behalen van dit doel

Samen creëren we een werkomgeving waarin gezondheid, welzijn en prestaties hand in hand gaan.

 

Wilt u meer informatie m.b.t. bedrijfsgezondheid en wat Move2be voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact op met Move2be via:0528-278111 of stuur een email naar: bedrijfsfysio@move2be.nl

Neem contact op