Onze praktijk

Move2be is een groeiende en dynamische organisatie en het meest toonaangevende bedrijf in Hoogeveen en omstreken op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Onze praktijk

Bij Move2be, gevestigd in gezondheidscentrum Eikstaete en gezondheidscentrum De Weide, staan wij klaar om jou te begeleiden op weg naar een gezonder en actiever leven.

 

Ons team, bestaande uit fysiotherapeuten, diëtisten, fitnessinstructeurs, en frontoffice medewerkers, staan klaar om jou te helpen jou gezondheidsdoelen te bereiken en je te voorzien van de best mogelijke zorg.

Fysiotherapie

Wij staan voor je klaar om vrijwel alle klachten aan het houding- en bewegingsapparaat aan te pakken. Met specialisten voor elk gebied van het lichaam bieden we nauwkeurige diagnoses en advies, evenals effectieve behandelingen. Onze samenwerking tussen verschillende specialisaties verrijkt onze aanpak, waardoor we een nog betere zorg aan kunnen bieden.

 

Ontdek meer

Fitness

Een goede gezondheid is veel waard. Met onze kennis van het menselijk lichaam en uitgebreide ervaring in fitness, nemen wij de uitdaging aan om je deskundig te coachen en te begeleiden op weg naar een actiever en gezonder leven.”

Ontdek meer

Bedrijfsgezondheid

Binnen ons team beschikken we over uitgebreide deskundigheid op het gebied van werk gerelateerde klachten, waarmee we elk bedrijf of organisatie doeltreffend kunnen adviseren. Samen streven we naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Ontdek meer

De diëtist

Onze diëtisten hebben alle benodigde deskundigheid in huis op het gebied van voeding. Voor gepersonaliseerd advies over een gezond eetpatroon, afgestemd op jouw specifieke situatie, staan zij klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek meer

Meer weten over Move2be?

Neem contact met ons op.

Neem contact op