De diëtist

Een diëtist is dé deskundige op het gebied van voeding en kan op al uw vragen antwoord geven als het gaat om een gezonde en evenwichtige voeding.

Heb je vragen over een gezonde voeding specifiek voor uw situatie? De diëtisten van Move2be kunnen je hierbij helpen. Of het nu om afvallen, aankomen of om voeding bij bepaalde ziektebeelden gaat, de diëtist is de specialist op het gebied van voeding, zowel bij ziekte als bij gezondheid.

 

Charlotte Holthinrichs en Josien Koehorst-Krikken zijn beide geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en hebben diverse nascholingen gevolgd.

Vergoeding

De diëtist wordt vergoed uit de basisverzekering voor 3 uur per kalenderjaar. Dit wordt verrekend met het eigen risico. Bij Diabetes Mellitus, COPD of cardiovasculaire risico’s als verhoogd cholesterol en verhoogde bloeddruk wordt er vergoed vanuit de ketenzorg en kost het geen eigen risico. Daarnaast kun je je aanvullend verzekeren voor de diëtist, in dat geval worden eerst de 3 uur uit de basisverzekering opgemaakt.

 

Zie voor meer informatie: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/dieetadvies

 

 

Verwijzing

Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak bij de diëtist te maken.

Onze diëtisten

Maak kennis met onze diëtisten!

  • Josien Koehorst-Krikken

    Diëtiste

  • Charlotte Holthinrichs

    Diëtiste