Wij zijn Move2be

Move2be is een groeiende en dynamische organisatie en het meest toonaangevende bedrijf in Hoogeveen en omstreken op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Onze praktijk

Bij Move2be, gevestigd in gezondheidscentrum Eikstaete en gezondheidscentrum De Weide, staan wij klaar om jou te begeleiden op weg naar een gezonder en actiever leven.

 

Ons team, bestaande uit fysiotherapeuten, diëtisten, fitnessinstructeurs, en frontoffice medewerkers, staan klaar om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en je te voorzien van de best mogelijke zorg.

 

Ons aanbod

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd, gecertificeerd, en ze zijn gespecialiseerd in onder andere manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie en oncologiefysiotherapie, en in diverse behandelmethodes.

 

Fitness

Onze fitnessinstructeurs zijn experts in het ontwikkelen van trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Of je nu je fysieke conditie wilt verbeteren,  of gewoon actiever wilt worden, onze moderne oefenzaal is beschikbaar om je te ondersteunen.

 

Bedrijfsgezondheidszorg

We begrijpen het belang van gezonde werknemers voor een succesvolle organisatie. Onze bedrijfsgezondheidszorgprogramma’s zijn op maat gemaakt om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te bevorderen en verzuim te verminderen.

 

Diëtetiek

Onze diëtisten bieden deskundig advies en begeleiding op het gebied van voeding. Of je nu wilt afvallen, je voedingspatroon wilt verbeteren of specifieke dieetwensen hebt, onze diëtisten staan voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Kom langs bij Move2Be en ervaar de voordelen van onze moderne behandelruimtes, oefenzaal en gespecialiseerde diensten. Samen werken we aan jouw gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

 

16 Jaar ervaring
30 Enthousiaste medewerkers
2 Locaties

Kom langs bij Move2be en ervaar de voordelen van onze moderne behandelruimtes, oefenzaal en gespecialiseerde diensten. Samen werken we aan jouw gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

 

Kenmerkend voor onze praktijk is de open sfeer, de professionele en persoonlijke begeleiding en een actieve, ambitieuze mentaliteit.

Wat we doen