Personal Training/Coaching

Iedereen heeft unieke doelen en wensen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, zodat je op een verantwoorde en gezonde manier kunt trainen. Wij streven ernaar om je te helpen, je levensstijl aan te passen en te behouden, met aandacht voor jouw individuele behoeften en doelstellingen.

Voor velen is het realiseren van een gezonde leefstijl geen eenvoudige taak. Daarom staat onze Personal Trainer/Coach paraat. Met een grondige inventarisatie van jouw wensen en behoeften stellen we op maat gemaakte plannen en trainingsschema’s op. Onze persoonlijke begeleiding, op de afgesproken trainingsuren, zorgt ervoor dat jouw weg naar een gezondere levensstijl niet alleen haalbaar is, maar ook op maat gemaakt is voor jouw specifieke doelen.

 

 

Over Personal Training/Coaching

We beginnen altijd  met een intake. Tijdens deze intake worden diverse testen afgenomen zodat we een goed beeld hebben over uw gezondheid. Zo kijken we naar uw bloeddruk, BMI, vetpercentage, spiermassa, middelomvang, spierkracht en conditie. Indien door u gewenst kunnen we extra testen toepassen

 

Op deze manier gaat de Personal Trainer/Coach u helpen om uw doelen te behalen. En nog belangrijker dat u er een gezonde leefstijl op nahoudt!

 

Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen training; de juiste voeding speelt ook een cruciale rol. Onze Personal Trainer/Coach staat klaar om je hierin bij te staan. Indien nodig kunnen we zelfs de expertise van onze diëtistes inschakelen. Samen werken we aan een uitgebalanceerd plan dat niet alleen gericht is op effectieve training, maar ook op voedingskeuzes die jouw gezondheidsdoelen ondersteunen.