Mont Ventoux 6 september 2024

Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze collega fysiotherapeut Harald fietst op vrijdag 6 september naar de top van de Mont Ventoux.

 

“Als fanatieke wielrenner en fysiotherapeut ben ik met enthousiasme toegetreden tot de werkgroep vanuit het Toon Hermans Huis Drenthe voor het evenement Groot Verzet Tegen Kanker.

 

Onze missie? Het aanmoedigen van potentiële deelnemers en het bieden van trainingsfaciliteiten aan fietsers en wandelaars. Met regelmatige fietsclinics onder begeleiding van Rudi Nagengast, een ervaren wielertrainer van de WRV de Peddelaars, bereiden we ons voor op de uitdaging die ons te wachten staat.Samen met Han Mulder, bestuurslid van het Toon Hermans Huis Drenthe, en Steven Berends, voormalig voorzitter van de WRV de Peddelaars, zetten we ons in voor dit nobele doel.

 

Groot Verzet Tegen Kanker is niet zomaar een evenement; het is een kans om iets te betekenen. De opbrengst wordt gelijk verdeeld tussen het KWF en een lokaal goed doel, in dit geval het Toon Hermans Huis Drenthe.

 

Op 5 en 6 september gaan we de Mont Ventoux. De beklimming is 25,6 km lang. Op 5 september beklimmen de wandelaars en hardlopers de berg en op 6 september is het de beurt aan de fietsers.

 

Als je zijn inspanningen wilt ondersteunen, kun je een donatie doen via onderstaande link. Jouw steun maakt echt een verschil!


Ik word een held! (grootverzettegenkanker.nl)

 

Laten we samen de berg beklimmen en hoop brengen voor een betere toekomst.