Spinningmarathon 22 april 2023

Terug naar het nieuwsoverzicht

De spinningmarathon van zaterdag 23 april 2023 was een groot succes, Vandaag hebben we de cheque ter waarde van € 1000,40 overhandigd aan Harald Guttink. Hij nam deze in ontvangst namens het Toon Hermans Huis Drenthe.

 

Op 7 en 8 september 2023 gaat opnieuw een Toon Hermans Huis Drenthe (THHD) team van wandelaars, hardlopers en fietsers de Mont Ventoux uitdaging aan. Met elkaar die kale, genadeloze berg op trappen of stappen is enerzijds afzien en anderzijds geeft het een enorme kick om mensen geconfronteerd met kanker te kunnen helpen. Samen werken aan een ‘Groot Verzet Tegen Kanker’.

 

Wil je met het THHD team in 2023 de Mont Ventoux uitdaging aangaan. Dan kunnen wij jou met de voorbereidingen. Samen met  Wielersport Vereniging de Peddelaars en de fysiotherapeut Harald Guttink stellen we samen met jou een trainingsprogramma in, in aanloop naar de beklimming per fiets of lopend.

 

Mocht je meer info willen lezen rondom het initiatief, Toon Hermans Huis Drenthe gaat de berg weer op met “Groot Verzet Tegen Kanker” kijk dan op: https://www.toonhermanshuisdrenthe.nl/

 

Toon Hermans Huis Drenthe gaat de berg weer op met: “Groot Verzet Tegen Kanker”