Algemeen

De bedrijfsgezondheidszorg van Move2be richt zich op het beschermen van de gezondheid welke een relatie heeft met het werk. Naast het verzorgen van trajecten welke zorg dragen voor werkhervatting, houden wij ons ook bezig met gezondheidsbevordering en verzuimpreventie.

De klanten waar Move2be mee samenwerkt zijn werkgevers, arbodiensten en verzekeraars.
De vragen die wij krijgen verschillen van begeleiding van individueel ziekteverzuim tot het verbeteren van de totale fitheid van de werknemers van een bedrijf middels bedrijfsfitness.
We streven er naar om bij elke vraag passend maatwerk te leveren

Waarom Move2be

Vanuit onze fysiotherapeutische achtergrond en kennis zijn wij al jaren actief op het gebied van werkgerelateerde klachten. Al vanaf 1990 is er ervaring met gezondheidstesten van werknemers en het uitvoeren van bedrijfsfitnessprogramma's. Daarnaast staat ons centrum al vele jaren bekend om zijn actieve aanpak van gezondheidsproblemen. Deze ruime ervaring vormt de basis voor onze bedrijfsgezondheidstak. De laatste jaren hebben wij ons verder ontwikkeld en is ons team uitgebreid met bewegingswetenschappers, een diëtiste en extern psychologen. Deze multidisciplinaire aanpak heeft geresulteerd in het maken van kwalitatief hoge programma's, waarbij een actieve benadering centraal staat.
Door continue bij- en nascholing draagt Move2be er zorg voor dat onze programma's volledig en up-to-date blijven om de continuïteit in kwaliteit te waarborgen en onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Move2be staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, maatwerk en een snelle, laagdrempelige en klantvriendelijke dienstverlening.