Maatwerk voor vitaliteit in uw bedrijf

Nieuwsgierig naar hoe maatwerk en bedrijfsondersteuning kunnen bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van jouw organisatie?

Bij Move2be realiseren we ons dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. De unieke structuur, organisatie en aard van de werkzaamheden vragen om een persoonlijke aanpak als het gaat om vitaliteit. Wij denken met u mee bij het oplossen van vitaliteitsvraagstukken binnen uw bedrijf, omdat we begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers de sleutel vormen tot een bloeiende organisatie.

 

Werkgevers en Vitaliteit

 

Als werkgever kunt u een actieve rol spelen in het bevorderen van de vitaliteit van uw medewerkers. Move2be biedt effectieve interventies door zorgprofessionals die niet alleen verzuim voorkomen, maar ook verkorten. Het investeren in de gezondheid van uw team is niet alleen goed voor hen, maar heeft ook positieve effecten op de algehele bedrijfsprestaties.

 

Interventie en Follow-up

 

Bij Move2be begrijpen we dat onze klanten specifieke doelen hebben. Bedrijven streven naar een gezonde organisatie met een laag ziekteverzuim, terwijl werknemers hun gezondheid willen behouden tot aan hun pensioen en daarna. Onze aanpak omvat regelmatig persoonlijk contact met een leefstijlcoach. Een interventie gaat verder dan een eenmalige meting; het is een doorlopend proces van begeleiding en aanpassingen.

 

Sommige veranderingen vergen tijd, aandacht en begeleiding om uiteindelijk het gewenste doel te behalen. Move2be zet zich volledig in, met alle beschikbare middelen, om deze doelen te bereiken. Elke interventie begint met een helder doel en is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen werken we aan een gezonde, vitale en veerkrachtige werkomgeving die de doelen van zowel werkgevers als werknemers bevordert.