Thuiswerken

Structureel thuiswerken moet veilig en gezond kunnen worden uitgevoerd!

Structureel thuiswerken moet veilig en gezond kunnen worden uitgevoerd!

In de snel evoluerende wereld van vandaag, is thuiswerken een integraal onderdeel geworden van de moderne werkervaring. Bij Move2be begrijpen we dat een gezonde werkomgeving niet beperkt mag blijven tot het kantoor. Daarom bieden wij innovatieve oplossingen die zich richten op gezond thuiswerken in combinatie met bedrijfsgezondheid.

Voordelen van het deskundig laten inrichten van uw thuiswerkplek door Move2be:

Het belang van welzijn en gezondheid is nog nooit zo duidelijk geweest als in de huidige tijd, waarin flexibel werken de norm is geworden. Onze programma’s zijn ontworpen om medewerkers te ondersteunen bij het creëren van een gezonde thuiswerkplek. Van ergonomisch advies tot mentale gezondheidsbegeleiding, wij bieden een holistische benadering om ervoor te zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren, waar ze zich ook bevinden. Snel en vakkundig.

 

Voordelen:

 

  • Lage tot geen kosten
  • Jarenlange ervaring
  • Kans op ziekteverzuim verlagen
  • Minder tot geen klachten van het werken thuis
  • Meer energie op de vrije dagen
  • Minder stress
  • Nazorg

 

 

Onze experts werken samen met organisaties om aangepaste programma’s te ontwikkelen die de gezondheid en welzijn van medewerkers stimuleren, zowel op kantoor als thuis. We begrijpen dat gezond thuiswerken niet alleen gaat om de fysieke omgeving, maar ook om het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bieden van tools voor stressmanagement.

 

Bij Move2be geloven we dat een gezonde medewerker een productieve medewerker is. Daarom integreren we onze expertise in bedrijfsgezondheid met specifieke maatregelen voor thuiswerken.

 

Heeft u beginnende klachten die gerelateerd zijn aan thuiswerken, of bent u bekend met nek-schouder, rug of andere fysieke klachten en is de thuissituatie anders dan op het werk, dan is het verstandig om uw werkplek thuis goed in te richten.