Fysiotherapie

Onze praktijk fysiotherapie, bekend onder de naam Move2be, is per 1 december 2007 verhuisd naar de van Limburgstirumstraat 132. We zijn daar gevestigd in Medisch Centrum Eikstaete samen met drie huisartsenpraktijken en een apotheek. Daarnaast hebben we sinds 2015 een dependance aan de zaaier 6 te Hoogeveen en sinds 2018 een dependance aan de Drostenraai 33 te Noordscheschut. Deze multidisciplinaire settingen bieden ons de mogelijkheid om onze zorg nog beter af te stemmen.

Ons team fysiotherapie bestaat uit 13 fysiotherapeuten, een diëtiste en 4 administratief medewerksters.

De Praktijk

De praktijk bestaat, naast 9 behandelruimtes op 2 locaties, uit een ruime trainingszaal uitgerust met de nieuwste trainings- en testapparatuur voor actieve revalidatie.
Dit sluit goed aan bij onze visie: u te bewegen tot een optimale vorm van gezondheid.
Tevens hebben we hierdoor de mogelijkheid trainingsprogramma’s aan te bieden voor bepaalde patiëntengroepen.

Naast reguliere fysiotherapie bieden we specialisaties aan in manuele therapie, sport fysiotherapie, fysiotherapie bij bekkenklachten, knie- en schouder revalidatie, rugscholing, werkgerelateerde aandoeningen en zwangerschapsbegeleiding.
Tevens bieden we diensten aan in de diëtetiek, bedrijfsgezondheidszorg en fitness.

Kenmerkend voor onze praktijk is de open sfeer, de professionele en persoonlijke begeleiding en een actieve, ambitieuze mentaliteit.

Alle fysiotherapeuten werkzaam bij Move2be zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven bij het Keurmerk Fysiotherapie.
Afgelopen jaar is er hard aan gewerkt om de kwaliteit van de praktijk op een hoog niveau te brengen. Deze inspanningen zijn eind 2006 bekroond met een HKZ certificering (Harmonisatie Kwaliteit Zorgsystemen).

Daarnaast zijn wij er bijzonder trots op sinds april 2011 het predikaat Pluspraktijk te mogen voeren.