Golf fysiotherapie

Golfen is er voor jong en oud. Helaas horen bij deze interessante sport ook blessures. Gelukkig is er in heel veel gevallen wat aan te doen. Door specialistisch onderzoek en samenwerking met specialisten in de golfsport wordt de kans op blessures verkleind en  wordt de spelvreugde vergroot.

De golf-fysiotherapeut

Mijn naam is Gerben van Doorn. Sinds een aantal jaar heb ik zelf de golfsport ontdekt en ben me er meer in gaan verdiepen. Door de opleidingen te hebben gedaan bij de GPA en TPI ben ik mij gaan specialiseren in de klachten die ontstaan in de golfsport en, het belangrijkste, het verhelpen er van.

Werkwijze

Naast een fysieke screening volgt er een specifieke golfscreening om te kijken waar problemen worden veroorzaakt of waar nog meer winst te behalen valt. Daarnaast wordt er ook een swinganalyse (video). Alle factoren tezamen zorgen voor een advies en een behandelplan.

Samenwerking met de Golf-professional

De golf-fysiotherapeut  overlegt zo nodig met uw golf grofessional, om gezamenlijk te komen tot aanpassingen in houdingen  en bewegingen  tijdens het golf. Daarbij is de golf-professional de expert als het gaat om verbetering van de technieken met het oog op een betere golfprestatie en stelt de golf-fysiotherapeut  interventies voor zoals golfgerichte stabiliteit- en mobiliteit oefeningen en fysiotherapeutische technieken.

Voor wie is het geschikt?

  • jong en oud
  • mensen met blessures
  • preventief
  • verbetering van het huidige spel
  • langere slagen
  • rechtere slagen

Laat u positief verrassen en haal eruit wat er in zit. Laat u eigen lichaam niet de beperkende factor zijn van deze prachtige sport!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Move2be op telefoonnummer 0528-278111 of mailen naar gerbenvandoorn@move2be.nl